Finanšu horoskops nedēļai, visām zīmēm: Svariem sakārtot gruvešus darbā, Vēzim domāt par atvaļinājumu

Par to, kam pievērst uzmanību, astrologi pastāstīja kas sagaidāms no 6. līdz 12. novembrim.

Iknedēļas finanšu prognoze ir balstīta uz planētu pozīciju analīzi, kas ietekmē karjeras un naudas jomas. Astrologu padomi palīdzēs turpmākajās septiņās dienās nepalaist garām daudzsološas iespējas un labumu. Šonedēļ zvaigžņotās debesis beidzot kļūs labvēlīgas, taču ne uzreiz. Pirmkārt, 8. datumā Venera pāries savā iecienītajā Svaru zīmē, kas dos tev un man drošinātāju, vēlmi dzīvot un strādāt. Savukārt Merkurs nestāvēs malā, 10. novembrī pārejot Strēlnieka zīmē, kļūstot stiprāks, un arī sniedzot jums un man finansiālus panākumus.

AUNS

Sapņi Nedēļas sākumā ļoti iespējams, ka Auns saskarsies ar daudziem šķēršļiem. Astrologi un eksperti iesaka to izmantot kā iespēju izvērtēt iespējas un mainīt kursu uz pareizāku. No trešdienas Auni var droši sākt uzticēties savai intuīcijai, jo Venera palīdzēs viņu sestajai maņai kļūt asākai. Ir pienācis laiks neatkarībai un aktīviem mēģinājumiem mainīt savu dzīvi.

VĒRSIS

Aktīvā Venera no 8. nesīs Vērsim lielu veiksmi, tajā skaitā naudu. Tiem šīs Zīmes pārstāvjiem, kuri mīl savu darbu, ļoti veiksies. Viņu priekšnieki un kolēģi pamanīs viņu darbu, kas paaugstinās viņu biznesa reputāciju par vairākiem punktiem. Tiesa, lai gūtu panākumus, nāksies strādāt ar pilnu jaudu un pretoties kārdinājumiem. Taču nedēļa būs ļoti darbīga. Jūs varat sagaidīt jaunu, noderīgu pieredzi.

DVĪŅI

Šajā sākotnēji grūtajā, bet nozīmīgajā nedēļā Dvīņiem gaidāmi daudzi nozīmīgi finanšu un biznesa notikumi. Kopējais fons var šķist negatīvs un garlaicīgs, bet tikai pirmdien un otrdien. Pirmās dienas ir piemērotas rutīnas darbiem, bet nedēļas beigas – gaišām un neaizmirstamām brīvdienām. Veiksmīgie darbi nedēļai no 6. līdz 12. novembrim – atbrīvošanās no vecajām lietām, jaunu iegāde.

VĒZIS

Venera un Merkurs kļūs spēcīgāki, kas ir ļoti laba ziņa Vēžiem. Tas nozīmē, ka šonedēļ šīs Zīmes pārstāvju finansiālā un biznesa dzīve var stipri mainīties: parādīsies jauni apstākļi un izredzes ātri sasniegt vēlamo, tuvoties savam sapnim, kaut ko nopelnīt. Nedēļa ir arī labs laiks atpūtai un atvaļinājuma sākumam.

LAUVA

Merkurs ieņems spēcīgas pozīcijas no 10. datuma, un tas labi ietekmēs Lauvas produktivitāti, bet Marss arī savienosies ar Merkuru 24. datumā, kas radīs Lauvām vēlmi sevi apliecināt uz citu cilvēku rēķina, bet to, protams, nav vērts darīt. Ja ieplānotas svarīgas tikšanās, sarunas un tikšanās, tajās jābūt uzmanīgākam un atturīgākam: uzpūstas pašcieņas dēļ pastāv konfliktu risks.

JAUNAVA

Veneras pāreja uz Svaru zīmi Jaunavām var nest jaunu perspektīvu rašanos finanšu un darba jomā. Iespējams, ka šīs Zīmes cilvēkiem radīsies vairākas interesantas idejas nākotnei.

Lasi vēl: Vērsis – zaudējumi, Vēzis – nauda, ​​Svari – mīlestība: horoskops visam 2023. gada novembrim

Jauni darbi un piedāvājumi tiek gaidīti no tiem, kuri demonstrē maksimālu iesaistes līmeni darba procesā. Novembrī lietderīgi risināt organizatoriskus jautājumus.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt..

Leave a Comment